Αρχική | ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ/ΠΛΑΚΕ | ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ/ΠΛΑΚΕ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ | TΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

 

1+1 ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ/ΠΛΑΚΕ ΔΩΡΟ! ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ 25ΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ENΩ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! *Ισχύει από 16/06/2021 έως και 18/06/2021 ή εξάντλησης αποθεμάτων.

 

2+1 ΔΩΡΟ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΦΥΣΑΛΙΔΑ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ''ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ'' ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ 2 25ΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΩΡΟ ΑΛΛΗ 1 25ΑΔΑ!!!

TΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Κωδικός SKU21-STF21
Our Price: 888.00
Επιλέξτε διάσταση
Ποσότητα
Ποσ/

Σακούλες σε καφέ χρώμα με στριφτό χεράκι κατάλληλες για κάθε είδους κατάστημα/επιχείρηση τυπωμένες με το λογότυπό σας ώστε να δώσετε ταυτότητα στο εμπόρευμά σας.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την εκτύπωση του συνόλου της ποσότητας που έχετε επιλέξει για μονοχρωμία έως 30% καλυπτικότητα και στις 2 όψεις της τσάντας.

Είμαστε επίσημοι εισαγωγείς και εκτυπώνουμε στο εξωτερικό τσάντες κορυφαίας ποιότητας τόσο στην κόλλησή τους όσο και στην ποιότητα της εκτύπωσής τους.

Η εκτύπωση γίνεται κατά το στάδιο της παραγωγής του χαρτιού με αποτέλεσμα η αποτύπωση των χρωμάτων να είναι εξαιρετική, χωρίς να έχει ουδεμία σχέση με ότι έχετε δει σε κοινή εκτύπωση χάρτινης σακούλας.

Η παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με την παραγωγή του λάστιχου/προεκτυπωτικών 150,00+φπα και είναι εφάπαξ καταβολή.

Χρονος παράδοσης 7-9 εβδομάδες απο την συμφωνία της μακέτας  Τρόπος πληρωμής 50% προκαταβολή απο την τελική τιμή

Δωρεάν παραλαβή απο τις κεντρικές μας αποθήκες ή χρέωση 30 ευρώ/παλέτα εντός Αττικής.

*Η παραδοτέα ποσότητα δύναται να έχει τυπική απόκλιση +-10%

Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

: *
: *
: *
 
ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ
ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ