Αρχική | ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ/ΠΛΑΚΕ | ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ/ΠΛΑΚΕ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ | TΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Πλαστικές σακούλες και σακουλάκια με -10% έκπτωση! Κατάλληλα για κάθε είδους επιχείρηση και εργασία! Οι χαμηλότερες τιμές τις αγοράς τώρα ισοπεδώθηκαν! Μόνο για δύο ημέρες! Ισχύει από 10/05 έως και 11/05. Προλάβετε!

TΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Κωδικός SKU21-STRIFTO1341
Βάρος 1.00 kgr
Our Price: 908.00
Επιλέξτε διάσταση
Ποσότητα
Ποσ/

Σακούλες σε λευκό χρώμα με στριφτό χεράκι κατάλληλες για κάθε είδους κατάστημα/επιχείρηση τυπωμένες με το λογότυπό σας ώστε να δώσετε ταυτότητα στο εμπόρευμά σας.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την εκτύπωση του συνόλου της ποσότητας που έχετε επιλέξει για μονοχρωμία έως 30% καλυπτικότητα και στις 2 όψεις της τσάντας.

Είμαστε επίσημοι εισαγωγείς και εκτυπώνουμε στο εξωτερικό τσάντες κορυφαίας ποιότητας τόσο στην κόλλησή τους όσο και στην ποιότητα της εκτύπωσής τους.

Η εκτύπωση γίνεται κατά το στάδιο της παραγωγής του χαρτιού με αποτέλεσμα η αποτύπωση των χρωμάτων να είναι εξαιρετική, χωρίς να έχει ουδεμία σχέση με ότι έχετε δει σε κοινή εκτύπωση χάρτινης σακούλας.

Η παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με την παραγωγή του λάστιχου/προεκτυπωτικών 150,00+φπα και είναι εφάπαξ καταβολή.

Χρονος παράδοσης 7-9 εβδομάδες απο την συμφωνία της μακέτας 

Τρόπος πληρωμής 50% προκαταβολή απο την τελική τιμή

Δωρεάν παραλαβή απο τις κεντρικές μας αποθήκες ή χρέωση 30 ευρώ/παλέτα εντός Αττικής.

*Η παραδοτέα ποσότητα δύναται να έχει τυπική απόκλιση +-10%

Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

: *
: *
: *
 
Χαρτόκουτο 60x37x50 cm
Σακούλες Σκουπιδιών Επαγγελματικές