Αρχική | ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ!! *Ισχύει  εώς 21/07 και για αγορές άνω των 20 ευρώ προ ΦΠΑ. 

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 

 

1. Εφαρμογή 
1.1. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.nicepack.gr. Το nicepack.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας ’2020 AE’.  
1.2. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης. 


2. Ασφάλεια 
2.1. To nicepack.gr για την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα συνεργάζεται με την ALPHA BANK. Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας το σύστημα σας μεταφέρει σε ειδική σελίδα της τράπεζας. Η σελίδα αυτή παρέχει απόλυτη ασφάλεια μεταφοράς δεδομένων. Τόσο το nicepack.gr όσο και οι υπάλληλοι της εταιρείας μας δεν έχουν καμία επαφή με την πιστωτική σας κάρτα και δεν υπάρχει τρόπος υποκλοπής των στοιχείων σας. Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση πάνω στο θέμα των συναλλαγών με πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Συναλλαγών της Alpha Bank ή της τράπεζας που συνεργάζεστε.

 

3. Προσφορές / Παραγγελίες / Συμβόλαιο

3.1. Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως παραγγελίας στο nicepack.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το nicepack.gr με σχετική Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα του nicepack.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.

3.2.1. Σε όλες τις παραγγελίες η εταιρεία δύναται να ζητήσει προκαταβολή έως 50% του συνόλου της παραγγελίας, ενώ η εξόφληση γίνεται το αργότερο με την παράδοση της παραγγελίας.
3.2.2. Στις παραγγελίες που εμπεριέχουν εργασίες και υλικά παραγωγής αυτές εκτελούνται στους συμφωνημένους χρόνους που δύναται όμως να επεκταθούν εξ αιτίας ανωτέρας βίας όπως μηχανολογικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η Nicepack.gr έγκαιρα ενημερώνει τον πελάτη για τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση.
3.2.3. Στις παραγγελίες που αφορούν παραγόμενο προϊόν για λογαριασμό του πελάτη η μακέτα που θα εκτυπωθεί συμφωνείται προηγουμένως με τον πελάτη. Τα χρώματα ανάλογα με το είδος της παραγωγής δύναται να έχουν μικρές αποκλίσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό, γνωστό εκ των προτέρων και στα δύο μέρη. Αν ο πελάτης έχει κάποιο ειδικότερο πρόβλημα με αυτό μπορεί να το ενημερώσει προς της έναρξης παραγωγής ώστε να αναζητηθούν εναλλακτικές.
3.2.4. Σε όλες τις παραγγελίες που αφορούν παραγόμενο προϊόν (σακούλες, κουτιά και άλλα είδη συσκευασίας κλπ) η Nicepack.gr ως παραγωγός εκτυπώνει σε διακριτικό σημείο το σήμα της. Αν ο πελάτης έχει ειδικότερο λόγο (πχ. κάνει μεταπώληση) και δεν επιθυμεί την ύπαρξη διακριτικού του παραγωγού πάνω στο προϊόν θα πρέπει να το δηλώσει εκ των προτέρων.
3.3. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:
3.3.1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ
3.3.2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

4. Τιμή και Όροι Πληρωμής 
4.1. Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κτλ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή μετά με έναν από τους παρακάτω τρόπους. 

§ 4.1.1. Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Η πληρωμή σας γίνεται απευθείας στον κόμβο της συνεργαζόμενης τράπεζας ALPHA BANK με απόλυτη ασφάλεια.

§ 4.1.2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).

 

Οι λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι:
 

- Alpha Bank: 112 00200 201 2873 και 
IBAN: 
GR4101401120112002002012873

Εθνική Τράπεζα115 470 376 60
IBAN: GR7701101150000011547037660

- Τράπεζα Πειραιώς: 5185-063626-773
IBAN: GR6201721850005185063626773

- Eurobank:  0026.0193.11.0200681647
IBAN:  
GR7002601930000110200681647


Τυχόν έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Δικαιούχος: 2020ΑΕ


4.1.3. Αντικαταβολή μέσω COURIER / Μεταφορικής στην έδρα μας. Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλεί ο υπάλληλος το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. 
4.2. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία κατά την εγγραφή. 
4.3. Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος. 

5. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος 
5.1. Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 
5.2. Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από τον κόμβο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης. 


 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

 

 

ΑΘΗΝΑ
--------------------------------------------------

ΚΟΥΡΙΕΡ/Μεταφορική
ΠΑΓΙΟ                4 Ευρώ
ΧΡΕΩΣΗ ΚΙΛΟΥ:  
0,10 Ευρώ

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΠΑΓΙΟ:               17 ΕΥΡΩ


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΜΑΣ
ΑΝΕΥ ΧΡΕΩΣΗΣ


ΕΠΑΡΧΙΑ
--------------------------------------------------
ΚΟΥΡΙΕΡ/Μεταφορική
ΠΑΓΙΟ                4 Ευρώ
ΧΡΕΩΣΗ ΚΙΛΟΥ: 0,15 Ευρώ


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΜΑΣ
ΑΝΕΥ ΧΡΕΩΣΗΣ

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
--------------------------------------------------
ΧΩΡΕΣ E.E. ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ:

ΚΟΥΡΙΕΡ
ΠΑΓΙΟ                20 ΕΥΡΩ
ΧΡΕΩΣΗ ΚΙΛΟΥ: 7 ΕΥΡΩ / ΚΙΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 15 ΚΙΛΑ

                        3,5 ΕΥΡΩ / ΚΙΛΟ ΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΚΙΛΩΝ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΚΙΛΑ

ΧΡΕΩΣΗ: 20+15x7=105 + 5x3,5=17,50 ΣΥΝΟΛΟ: 142,50

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

ΚΥΠΡΟΣ
ΚΟΥΡΙΕΡ
ΠΑΓΙΟ                12 ΕΥΡΩ
ΧΡΕΩΣΗ ΚΙΛΟΥ: 2,70

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΠΑ

 

6. Εγγύηση 

6.1. Το nicepack.gr παρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του, και τα οποία το nicepack.gr μεταπωλεί). 
6.2. Το nicepack.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. 

7. Ανωτέρα Βία 
7.1. Το nicepack.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του nicepack.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. 


8. Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτη 
8.1. Είστε υπεύθυνοι για: 
8.1.1. Την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας. 
8.1.2. Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, εάν χρειάζεται. 


9. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών 
9.1 Στην περίπτωση που τα προϊόντα που αγοράσατε είναι ελαττωματικά κατά το διάστημα των πρώτων 10 ημερολογιακών ημερών έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε. Η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει το nicepack.gr και θα γίνεται με τρόπο που θα συμφωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του nicepack.gr. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττώματος δικαιούστε άμεση νέα παράδοση ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας αν το προτιμάτε. 
9.2. Με εξαίρεση σε ορισμένα είδη (βλ. Επόμενη παράγραφο) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

9.3. Εξαίρεση από το γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν στη συνέχεια σε άλλον. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που δεν επιτρέπεται η επιστροφή είναι όλες οι έντυπες παραγωγές (αφίσες, business cards, εκτυπωμένοι φάκελοι) και γενικά οτιδήποτε προϋποθέτει επεξεργασίες προσαρμογής για εσάς και άρα αποκλείει τη δυνατότητα να πωληθούν σε άλλον. Επιστροφές σε κάθε περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να φέρουν φθορές ή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 
9.4. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. 
9.5. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα nicepack.gr θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (info@nicepack.gr) αναφέροντας ημερομηνία /αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός της ως άνω 10ήμερης προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από το nicepack.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή θα αναγράφεται στην έγγραφη έγκριση επιστροφής. 
9.6. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο nicepack.gr. 


10. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 
10.1. Το nicepack.gr σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www. nicepack.gr η όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το nicepack.gr τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας. 
10.2. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το nicepack.gr, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του nicepack.gr. 
10.3. Το nicepack.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ. 
10.4. Σε οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να αποστείλετε επιστολή στην διεύθυνση της 2020 A.E. (Πέτρας 18, 10444 Μεταξουργείο) ή να στείλετε e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: cs@nicepack.gr 
10.5. To nicepack.gr έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. Επιπλέον, το nicepack.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το nicepack.gr μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου. 
10.6. Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στο nicepack.gr. 
10.7. Το nicepack.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. To nicepack.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. 
10.8. Cookies: Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο www. nicepack.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. 


11. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:
11.1 To nicepack.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. 

12. Ισχύον Δίκαιο - Δικαιοδοσία:
12.1. Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.