Αρχική | ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ!!! STR70(ενισχυμένο) & Τ100 (επαγγελματικό) ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -10% ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣ ΞΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!! *ισχύει έως 24/02

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εγγυημένη αποστολή των παραγγελιών εντός 4 ημερών

Από τις 21 Νοεμβρίου πλέον όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 4 εργάσιμων ημερών από τη λήψη και εξόφλησή τους. Οι περισσότερες φεύγουν εντός των πρώτων 2 ημερών. Αν κάποια από τα είδη που παραγγείλατε δεν υπάρχουν διαθέσιμα θα ενημερωθείτε εντός των πρώτων δύο ημερών ώστε να τα αντικαταστήσετε ή να τα αφαιρέσετε ή να τα περιμένετε. Αν η παραγγελία σας καθυστερήσει να φύγει πέραν των 4 ημερών τότε κερδίζετε έκπτωση 10% επιστροφής χρημάτων ή πιστωτικού για την επόμενη παραγγελία σας.

Υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης

Για την αυθημερόν παράδοση ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ Ή ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Τα προϊόντα πρέπει να έχουν παραγγελθεί με υπηρεσία αυθημερόν παράδοση και εξοφληθεί έως τις 14:00. Παραγγελίες μετά τις 14:00 προσπαθούμε αλλά δεν εγγυώμαστε ότι θα φύγουν αυθημερόν. Με την υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης παραδίδουμε την ίδια ημέρα στην πόρτα σας αν είστε εντός Αθήνας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ενημερώνεστε άμεσα. Ισχύει μόνο για Δευτέρα έως Παρασκευή.